VarförVarför Archerybattle.se?

För att du vill ha det bästa som finns på marknaden. För att du ska kunna välja den variant av Archerybattle som du tycker verkar allra häftigast och som du tror kommer passa din grupp bäst.

Upplev den ultimata adrenalinupplevelsen Archery Battle! Den har tagit USA med storm och har nu även kommit till Sverige. Upplev hur det är att vara Legolas eller Katniss när du prickar dina motståndare med pilbåge.

Vad är Archery Battle?

Vad är det här för något egentligen?

Nu är sporten äntligen här, men vad är Archery Battle(även kallad Archery Tag) för något? Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen. Nu finns den även i Sverige och vi har förstås den ultimata, förbättrade och häftigaste versionen av det hela. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som ger så skön magkänsla som en välriktad pil rakt i bröstet på din kompis – Vi specialiserar oss på möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher. Sporten riktar in sig till alla. En perfekt teambuilding–aktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Utrustning?

All utrustning som används är välbeprövad och säker. Varje deltagare får varsin Archery Battle mask utöver en alldeles egen Arcery Battle båge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets. Alla våra bokningar börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte. Det är kul att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare.

De aktiviteter vi erbjuder är framtagna av vårt team och väl beprövade innan vi släpper dem live. Vår egen eventpersonal leder varje aktivitet, exklusivt för er grupp, för att garantera kvalitet och utförande. Att vi levererar aktiviteterna hela vägen med egna resurser gör att vi kan hålla god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Utan påslag från tredje part gentemot dig som kund.