Crime and Justice uppläggI detta spektakulära upplägg tar vi oss till en värld full av poliser, agenter, superhjältar, kriminella gäng och superskurkar.

Under en mängd olika scenarion får ni med hjälp av våra skådespelare inte bara uppleva Archery battle utan ett äventyr utan dess like. Det är som att vara med i en film där ni är karaktärerna och ni förstås ska försöka vinna ert scenario. Men hurevida ni vinner eller förlorar spelar inte någon större roll. Bara att vara med om dessa spännande scenarion är en enormt spännande upplevelse oavsett om man är på den vinnande eller den förlorande sidan. Gisslandrama, episka strider mellan förrymda fångar och poliser, uppgörelser mellan superskurkar och superhjältar finns bland annat på menyn.

Upplägg: När ni anländer på plats börjar vi förstås med en gedigen säkerhetsgenomgång. Vi utrustar er sedan med kläder som gör att ni känner er som ni var med på filminspelning. Ni kommer sedan att kämpa emot varandra i lag med paus emellan omgångarna. Vi kommer innan varje ny omgång att förklara vilket scenario som kommer att utspela sig härnäst och hur man vinner eller förlorar.

Vad är Archery Battle?

Nu är sporten äntligen här. Archery Battle(även kallad Archery Tag). Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen.

Nu finns den även i Sverige och vi har förstås den ultimata, förbättrade och häftigaste versionen av det hela. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som ger så skön magkänsla som en välriktad pil rakt i bröstet på din kompis.

Vi specialiserar oss på möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher. Sporten riktar in sig till alla. En perfekt teambuildingaktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Pris: 495 kr per person (Minimibetalning för femton personer)

Tid: ca 2,5 - 3,5 timmar

Plats: Genomförs i närheten av lilla Delsjön. Vägbeskrivning kommer med bokningsbekräftelse

Boka: Maila till info@eventligan.se eller ring 0725-420420