Medeltida/Fantasy uppläggVill du vara alv eller ranger? Eller blir du en del av det onda imperiet? I vilket fall som helst kommer du att bli få vara med om olika scenarion. I dessa scenarion kommer skådespelare hjälpa till att göra upplevelsen nästintill verklig. Lagen kommer förutom att kämpa emot varandra även kämpa emot en styrka av orcher. Ni kommer att kunna hitta svärd, sköldar och klubbor.

Denna upplevelse tar det hela till nästa nivå. Brukar du sitta hemma i tv-soffan och titta på "Sagan om Ringen ", och tänka att det hade varit så häftigt att vara med i den typen av scenarion? Då är det här upplevelsen för dig.

Upplägg: När ni anländer på plats börjar vi förstås med en gedigen säkerhetsgenomgång. Vi utrustar er sedan med kläder som gör att ni känner er som ni var med på filminspelning. Ni kommer sedan att kämpa emot varandra i lag med paus emellan omgångarna. Vi kommer innan varje ny omgång att förklara vilket scenario som kommer att utspela sig härnäst och hur man vinner eller förlorar.

All utrustning är förstås specialanpassad för ändamålet och är av högsta kvalitet. Allt för bästa möjliga säkerhet, utseende och känsla.

Vad är Archery Battle?

Nu är sporten äntligen här. Archery Battle(även kallad Archery Tag). Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen.

Nu finns den även i Sverige och vi har förstås den ultimata, förbättrade och häftigaste versionen av det hela. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som ger så skön magkänsla som en välriktad pil rakt i bröstet på din kompis.
Vi specialiserar oss på möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher. Sporten riktar in sig till alla. En perfekt teambuildingaktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Pris: 495 kr per person (Minimibetalning för femton personer)

Tid: ca 2,5 – 3,5 timmar.

Plats: I närheten av lilla Delsjön, vägbeskrivning kommer med bokningsbekräftelsen

Boka: Maila till info@eventligan.se eller ring 0725-420420