Postapokalyptiskt uppläggUpplev den ultimata adrenalinupplevelsen som det innebär att vara jagad av zombies samtidigt som du kämpar emot ett annat lag i Archery Battle! Du får alltså inte bara skjuta på medlemmar ut motståndarlaget utan även på zombies som försöker äta upp dig. Får du slut på pilar eller om någon zombie kommer för nära så kan du plocka upp en kofot eller ett järnrör.

Vi kör många olika omgångar med varierande upplägg så du kommer att få vara med om många olika scenarion.

Upplägg: När ni anländer på plats börjar vi förstås med en gedigen säkerhetsgenomgång. Vi utrustar er sedan med kläder som gör att ni känner er som ni var med på filminspelning. Ni kommer sedan att kämpa emot varandra i lag med paus emellan omgångarna. Vi kommer innan varje ny omgång att förklara vilket scenario som kommer att utspela sig härnäst och hur man vinner eller förlorar.

Vad är Archery Battle?

Nu är sporten äntligen här. Archery Battle(även kallad Archery Tag). Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen.

Nu finns den även i Sverige och vi har förstås den ultimata, förbättrade och häftigaste versionen av det hela. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som ger så skön magkänsla som en välriktad pil rakt i bröstet på din kompis.

Vi specialiserar oss på möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher. Sporten riktar in sig till alla. En perfekt teambuildingaktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Utrustning?

All utrustning som används är välbeprövad och säker. Varje deltagare får varsin Archery Battle mask utöver en alldeles egen Archery Battle båge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets.

Ni spelar på en stor gräsplan med massor av uppblåsta skydd.

Alla våra bokningar börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte. Det är kul att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare.

Målet: Att slå ut motståndarens bas alternativt att slå ut alla medlemmar i motståndarlaget.

Dina hjälpmedel:

• Skydd som du kan ducka undan bakom.

• Lagkamrater som du kan lägga upp en vinnande taktik tillsammans med.

• En pilbåge som är perfekt anpassad för ändamålet.

• Yxa, kofot, järnrör med mera som du kan slå ut dina motståndare med när de precis avfyrat sina pilar. (Skumgummivapen såklart, vi vill ju att ni ska komma härifrån levande.)

Pris: 495 kr per person (Minimibetalning för femton personer)

Tid: 2,5 - 3 timmar

Plats: Genomförs i närheten av lilla Delsjön. Vägbeskrivning kommer med bokningsbekräftelse.

Boka: Maila till info@eventligan.se eller ring 0725-420420