Standard uppläggI vårt standardupplägg går vi för den riktigt sportiga känslan. Ni gör upp i två lag i en mängd olika typer av spelomgångar.

Dina hjälpmedel:

• Skydd som du kan ducka undan bakom.

• Lagkamrater som du kan lägga upp en vinnande taktik tillsammans med.

• En pilbåge som är perfekt anpassad för ändamålet.

• Yxa, kofot, järnrör med mera som du kan slå ut dina motståndare med när de precis avfyrat sina pilar. (Levande rollspelsvapen ifrån Calimacil, inte riktiga vapen förstås, vi vill ju att ni ska komma härifrån levande.


Vad är Archery Battle?

Vad är det här för något egentligen?

Nu är sporten äntligen här, men vad är Archery Battle(även kallad Archery Tag) för något? Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen. Nu finns den även i Sverige och vi har förstås den ultimata, förbättrade och häftigaste versionen av det hela. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som ger så skön magkänsla som en välriktad pil rakt i bröstet på din kompis – Vi specialiserar oss på möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher. Sporten riktar in sig till alla. En perfekt teambuilding–aktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Utrustning? All utrustning som används är välbeprövad och säker. Varje deltagare får varsin Archery Battle mask utöver en alldeles egen Arcery Battle båge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets. Alla våra bokningar börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte. Det är kul att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare.

Upplägg: När ni anländer på plats börjar vi förstås med en gedigen säkerhetsgenomgång. Vi utrustar er sedan med kläder som gör att ni känner er sådär riktigt sportiga. Ni kommer sedan att kämpa emot varandra i lag med paus emellan omgångarna. Vi kommer innan varje ny omgång att förklara hur nästa omgång går till och hur man vinner eller förlorar.

Pris: 370 kr per person

Tid: ca 2.5 timmar

Plats: I Göteborg genomförs den i närheten av Slottskogsvallen, vägbeskrivning kommer med bokningsbekräftelse. Denna aktivitet är också helt mobil och kan genomföras vart som helst i Sverige på en lämplig gräs eller grusyta. Det går också utmärkt att göra inomhus på vintern. Då hyr vi en jympasal

Boka: Maila till info@eventligan.se eller ring 0725-420420